New tricks and old dog

a trecut ceva timp de cand nu am mai scris, dar intre timp nu am stat degeaba. Cateva chestii interesante pentru mine si de incercat acasa, in rezumat:

M-am inscris in acest grup descoperit intamplator (Free Cycle) si dau diverse/iau diverse gratis (asa face toata lumea, e specificul grupului).

M – am inscris pe acest forum: http://chisinaudotch (momentan nu functioneaza) si utilizand JDownloader, un programel despre care am citit pe forumul chisinaudotch, am facut o cura de desene animate Pixar care s-a lasat cu burta de la atata ras (sa nu mai spuneti, dar mai avem cateva puse deoparte ….).

Am citit ceva de soi, intre desene animate si statii de metrou, Invatatura Parintelui Serghie, carte care mi-a dat ocazia sa – mi rumeg mai bine simtamintele si ideile. As mai zice si ca Derwas Chitty e un bun si documentat povestitor despre parintii pustiei, pentru cine iubeste subiectul. M-am mai uitat si Cum ne schimba Dumnezeu creierul, carte pe care o recitesc ca sa mai reflectez. Iar acum citesc ceva delicios, din care voi putea stoarce tone de indicatii !!! Taramul minunilor – cum sa sadim virtutile crestine ortodoxe in sufletele copiilor nostri.

Si intre timp am fost aici:

Mama, gradina si mestecenii

Pe deal

Titlul postului se referea la smecheriile noi cu care m-am ocupat in ultima luna si pe care toti ceilalti le stiu demult, dar asta e, prind si eu din urma :)) Aha, si am mai vazut multe comedii vechi, pe care vi le recomand mai mult decat orice medicament si filme rusesti (ah, Bim, ce-am mai plans!), in care ne-am odihnit si activat neuronii (succesiv, in acelasi timp….).  Am cautat si carti „free download” si am gasit, dar nu am avut timp sa ma uit prin ele.

Titlul e o pacaleala, dragii mei. Cine se bucura de nimicuri, e tanar. Spor!

Reclame

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s