Pisicile la gradi continuare

In sfarsit, cineva face ceva referitor la pisicile din gradi! Cum a fost zapada imaculata, zilele acestea s-a putut observa ca pisicile prefera groapa cu nisip a copiilor pt a-si face nevoile. Dar un tatic responsabil care isi fuma tigara ascuns de coltul gradinitei (eu oricum il vedeam de la etaj) a luat atitudine: cum a vazut pisica facand caca a luat un bulgare de zapada si a nimerit-o in plin. Ultragiata, pisica a fugit pana la gard si s-a intors sa se uite cu cine trebuie sa se lupte pt teritoriu. Pt ca se vede atat de bine ca e teritoriul lor… dupa urmele din zapada. Si apoi a plecat tacticoasa injurand in barba.

Iata cum, un fumator la gradinita face ordine!

7 răspunsuri la „Pisicile la gradi continuare”

  1. Avatarul lui Tami
    Tami

    Hai ca acum vad ce greseli am facut… tre sa recitesc mesajele astea…..
    Sa scrii, luntri si altele, e grea lb romana.

    Apreciază

    1. Avatarul lui jurnaldecomuniune

      da eu, cu bolanda si tzatza, ce parere ai? :))

      Apreciază

  2. Avatarul lui Tami
    Tami

    Si ce facem cu sentimentele de vinovatie, noi ca parinti, daca uneori copilul/copiii nostri mai mananca ceva „interzis” sau noi nu reusim intotdeauna sa le procuram cea mai curata hrana, haine? Mai demult mi-a spus o vorba care mi-a oferit alinare: o decizie, chiar si mai putin corecta, e mai buna decat indecizia. Sa mai pastrez vorba asta?

    Apreciază

    1. Avatarul lui jurnaldecomuniune

      Da! Orice e mai bun decat nimic, daca vine din intentia corecta. Intentia ramane, deciziile mici se pot corecta. Si Ioan „gusta” una-alta prin casa si face bubite din cand in cand. Ne-am obisnuit si luam masuri, majoritatea timpului sa fie ok. Nu-mi propun sa fie totul perfect, a purtat puloverele de la tine (peste hainute) asta iarna si n-am remarcat sa-i cauzeze. In schimb imi propun sa pastrez linia si sa ii dau chestii curate in general (alimente, haine). Si vreau sa spun, cu reala usurare, ca sunt din ce in ce mai usor de gasit si legumele si fructele si alimentele de baza bio. Si Mega Image si Billa au standuri de alimente bio, cu nuci de sapun speli mai ieftin decat cu detergent, zaharul si painea alba le poti evita. Iar daca ai facut tot ce ai stiut, de unde vinovatie? Sa vezi ce mi-a venit mie sa-mi dau palme ca n-am scos mai devreme detergentul de vase. Ioan avea pielea pe picioare ca un crocodil, acum e petala de trandafir, doar de la acest mic lucrusor.

      Apreciază

  3. Avatarul lui Tami
    Tami

    Acu vad un act ratat: sa scri, nu sa scriu…hahahhahah

    Apreciază

  4. Avatarul lui Tami
    Tami

    Madi, nu stiu unde sa-ti scriu asa ca ma decis sa iti scriu un comentariu aici, desi nu prea re nicio legatura: mi-ar place sa scriu un fel de indrumar pentru parintii debusolati, care se afla cu” fundul in doua luntrii” si vor sa imbunatateasca starea de sanatate a copiilor. Ce ar trebui sa faca, ce ar trebui sa stie, pe scurt, in noianul asta de informatii, de decizii, ce ai facut tu, prin ce ai trecut tu, etc.
    Merci!

    Apreciază

    1. Avatarul lui jurnaldecomuniune

      Si pisicile, pisicile unde sunt? :)))) Hai sa scriem indrumarul pe blog. Toti suntem cu fundul in 2 luntri, toti facem tot ce putem la un moment dat. „A vrea” e verbul cheie, de aici se dezvolta „a putea”. Faptul ca vad in fiecare zi efectul alimentelor pe pielea lui Ioan e motivatia mea sa vreau ceva mai mult de la lumea asta 🙂

      Apreciază

Care e parerea ta?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.