Ce mai vad pe elance.com despre amazon.com

M-am inscris pe elance.com, ca sa lucrez de acasa, dar pasiunea pt scris in pace nu ma lasa 🙂 Asa ca nu am nici profil ca lumea, am facut un bid si am refuzat un job de 8 ore (pe care nu-l pot sustine) dar primesc newsletter cu job-urile noi si posibil interesante.  Si ce vad in lista de job-uri interesante azi:

We need to purchase quality reviews for a product on Amazon.com. We are interested in working with a company who can create and post a large number of positive reviews for a new product line on amazon.com We can provide details of the product and how the product is used so the reviews can be posted accurately.

Pt cine nu vrea sa creada: da, pe elance.com se plateste contrafacerea de evaluari de produs. Postezi 4123 de evaluari super-pozitive la acest produs de care nu ai auzit in viata ta (si ai posibilitatea sa-ti schimbi IP-ul, nu stiu, zau, cum se mai face si asta!) in timp de 19 ore si 34 de minute, ia aici cutare suma. Buuun, apoi vine customerul si citeste incantat aceasta gramada de bullshit si cumpara si dupa ce a dat banul se descurca el cu produsul… E un fel de escrocherie si asta, nu? Aviz amatorilor de amazoan.e.

Mai jos sunt 2 linkuri, catre bloguri de fotografie care dau de gandit si admirat destul. Prima poza nu se poate copia, deci nu aveti decat un link. Dar va spun ca se potriveste de minune cu situatia de mai sus: pe o usa de toaleta dezafectata, intr-un stabiliment abandonat, scrie igienic si amabil „Restons propre, SVP”, adica, sa fim curati, daca nu va suparati!

http://www.ipernity.com/doc/davnad/10006579/in/album/242493

Iar aici, dupa Cernobyl:

Lenin Square chernobyl pripyat

Lenin Square in Pripyat

Uite – asa mi se pare mie, ca tare se potrivesc cu evaluarile pozitive platite de pe amazon.com.

Lacomia creste pe masura ce se apropie prabusirea.

Reclame

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s