Ce ciudat…

Nu v-ati intrebat niciodata de ce suntem asa cum suntem?

Aici: http://adevarul.ro/sanatate/minte-sanatoasa/suntem-manipulati-cumparam-prof-dr-leon-zagrean-neurocercetator-In-societatea-actuala-domina-creierul-subuman-1_51973700053c7dd83faad75c/index.html# am gasit un om sincer, care spune ce stie. Macar in parte, recunosc lucruri pe care le-am experimentat si le-am gandit la un moment dat. De exemplu, ca producem enorm de multe lucruri toxice pt noi insine. Pe care le cumparam, le folosim, le giram prin nebagare de seama.

Stiati ca la inceputul erei DDT (cititi aici mai multe: http://en.wikipedia.org/wiki/DDT), reclama la DDT era deosebit de convingatoare, insecticidul fiind aruncat pe copii, pt a arata cat e de sigur? Va amintiti ca pe vremuri verdele de Paris (http://en.wikipedia.org/wiki/Paris_Green) era si temut si folosit pt deratizare? Unde au disparut ele? Au disparut pt ca au facut ravagii in vietile multor oameni. Acum sunt altele si totusi nu protestam, nu ne agitam cand le mancam?

M-am hotarat ca in masura posibilitatilor sa mancam bio cu totii, chiar daca asta inseamna sa mancam mai putin. Vom arunca mai putina mancare. Da!

Copilul bio, imbracat in RomaniaCopilul bio, imbracat pe plaiuri bucurestene si purtat pe plaiuri bucovinene 🙂

Reclame

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s