Bumbac bio, platani, fatalitate

Intai fatalitatea: nu avem apa. Prin combinatia intre o familie rau-platnica, o cucoana care se ocupa de plata facturilor cand vrea si refuzul celor de la Apa Nova sa ne branseze separat (nu exista asociatie de locatari), iata-ne fara apa. Deloc. Nu avem cu ce spala scutece, copil, vase, maini, WC si orice ar mai fi. Si s-a taiat fara preaviz. Sau o fi fost preaviz, undeva, dar nu la vedere. Asa ca, liber la apa plata. Pacat ca masina de spalat consuma prea multa. S-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie? Sugestii?

Apoi, vestile bune: avem lenjerii de bumbac bio satinat, frumoase, noi-noute, certificate. Si prosoape. Si cupoane de bumbac interlock bio. Ma simt regina. Din Saba :). Si voi dedica acestui capitol un post separat, cu detalii. Vestea buna e ca nu ne-au dezbracat de bani si sunt de calitate. Din Romania.

Si ultima veste buna: e sarbatoarea platanilor infloriti in spatele casei. Nu stiu cine a facut acest gest minunat, sa planteze 5-6 platani in curtea gradinitei, dar eu ii sunt recunoscatoare si acum, dupa multi ani, si cred ca si altii.

Sarbatoarea platanilor infloriti

Platani si pom

Si daca va intrebati de ce e asa o mare bucurie sa ai pomi infloriti langa casa, va spun ca, daca ma bucur de cele mici si trecatoare, cu atat nu voi trece cu vederea pe cele mari si durabile. Deci, sa sarbatorim 🙂

Anunțuri

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s