Acasa

Greu lucru, turismul. Si vacanta. Dupa vacanta, dorm lata, cate 11 ore pe noapte. Inainte de vacanta, ma multumeam cu 6-7. Mi s-a epuizat creativitatea, mi s-a epuizat mintea, iar spatele era in pioneze dinainte. Acum e intr-o singura pioneza, care ia pauze din cand in cand.

Asta e starea de post-vacanta. Pentru o persoana cu sistem nervos sensibil (o HSP, pe scurt), atatea evenimente in timp scurt, cate s-au inghesuit la noi in existenta in ultimele saptamani, sunt tare greu de suportat. De fapt, imposibil. Au fost: Piatra Neamt, cheile Bicazului, lacul Rosu, lacul Bicaz, Manastirea Voronet, Vicov, manastirea Sucevita si drumul de intoarcere acasa, nu tocmai usor. Si inainte: Vadu, Jurilovca, Corbu, Argamum, Portita, Enisala, Histria, toate noi. Aici pun linkuri, nu au de la ce sa va distraga. Sau chiar asta e ideea, sa cautati pe net si sa mergeti sa mancati un peste la Vadu la cherhana, e deschisa pana in octombrie.

Asa ca, in timp ce ne recuperam, ne consolam cu amintirile placute, cum e Poarta Padurii. Daca mergeti in Bucovina, catre Putna prin Marginea, va asteapta pe partea dreapta. E deschisa, intrati.

poarta

Reclame

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s