Daca cititi o carte din cand in cand….

Lasati-o pe cea pe care o aveti in mana si cautati „Anticancer” de David Servan-Schreiber. Un medic francez, plecat pe meleaguri americane in cautarea gloriei stiintifice, descopera in urma unui RMN ca are cancer la creier.

Cercetator de formatie, porneste la cercetarea propriei conditii, dupa ce se scutura de asteptarile tatalui sau de a deveni „cineva” (va aduceti aminte de Jim Carey: „as vrea ca toti sa deveniti bogati si celebri, ca sa vedeti ca nu acolo e cheia”). Cercetand, face piruete prin multe studii si ne invata sa evitam diabetul, sa slabim, sa avem o piele mai fina 🙂 si multe alte lucruri folositoare. Multe recomandari sunt cam acelasi lucru cu ce am scris si eu din experienta mea cu Ioan.

Daaar, el are studiile stiintifice, citeaza din ele, face corelatii, e meeedic! Poate autoritatea lui va va misca fundul catre o lume mai curata si va va determina sa boicotati pe viata pesticidele, biscuitii si salamul.

A, David a ajuns celebru,  precum si-a dorit tatal lui, dat fiind ca a supravietuit si si-a impartasit experienta in carte 🙂

Anticancer. Invinge prin mijloace naturale - David Servan-Schreiber

Reclame

2 gânduri despre &8222;Daca cititi o carte din cand in cand….&8221;

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s