Gand despre viata ta

Nu stiu cum, am ajuns la concluzia ca unele lucruri care ni se intampla, nu ni se intampla de fapt noua si pentru noi. Se intampla mai mult pentru altii, pentru beneficiul lor. Iar beneficiul celorlalti, de fapt e cel mai mare beneficiu al nostru.

M-am gandit mult la ce a raspuns Hristos la intrebarea apostolilor, la vremea aceea ucenici, intrebare referitoare la orbul din nastere:  de ce era acela orb? Poate pentru pacatele lui, sau pentru pacatele parintilor lui? Nu, a raspuns Hristos, acela s-a nascut orb si a fost vindecat, pentru Slava lui Dumnezeu.

Asa, unii oameni, ne deschid cai in viata prin ceea ce sunt, ceea ce fac, cum fac si ce ne impartasesc. Ne scutesc de multe ocolisuri, ne taie cale prin zapezi, ne tin felinarul in asa fel incat sa putem ocoli gropile. Prin acesti oameni Dumnezeu ne vorbeste si ne indruma si uneori chiar ne trimite cantece ingeresti in suflete. De obicei, acesti oameni sufera mult, sufera multe, cauta mult si gasesc multe. Uneori le este incredibil de greu sa mai vada ei insisi lumina felinarului pe care il poarta inaintea noastra si ne intreaba chiar ei, purtatorii de lumina, unde e groapa? Uneori sunt slabiti, dar nu tremuratori, tematori, dar nu invinsi. Isi duc sarcina fara sa o stie, ne lumineaza caile cu flacara inimii lor deschise, fara a ne orbi, fara a ne subjuga, fara a ne lega de ei.

Daca va intreaba de ce li se intampla ceea ce li se intampla, spuneti-le deschis: pentru Slava lui Dumnezeu. Si vor fi vindecati, la randul lor.

Toti avem astfel de oameni pe langa noi, sa tinem minte sa le spunem buna ziua in fiecare zi.

William Butler Yeats Quote

Reclame

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s