Din nou, noesiterapia

Stiti unde sunt, nu? La recrutare 🙂

Insa e prea important sa va spun ca am primit de la o prea-dulce cititoare, Elena pe numele ei (multumiri, Elena!) , un scan al cartii Noesiterapia, cautata de mai multi cititori. Asa ca, poftiti va rog la carte!

Invatati metoda, este foarte folositoare: de exemplu, intr-un caz din familia mea, de operatie pe cord deschis, cu putina practica, a facut foarte mult. Spor la citit si exersat 🙂

filehost_Noesiterapie – Viindecarea prin Gandire by Dr Angel Escudero

De asemenea, bine ar fi pentru toata lumea sa invete sa se relaxeze complet inainte de a adormi. Cred ca relaxarea a contribuit mult la recuperarea coloanei mele, macar la stadiul la care este. Adica, suportabil.

Si un later edit important: tratamentul tulburarii bipolare prin dieta s-a dovedit eficient in 2 cazuri. Studiul, aici: http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/13554794.2012.690421#preview

Psihologia si „corpologia” au o intrepatrundere atat de complicata, incat nu stiu ce as putea comenta. Tulburarea bipolara e o chestie infioratoare si pt pacient si pt familie, deci dati mai departe linkul la cei interesati!

Anunțuri

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s