Mama, cumpar entuziasm

Citatul de mai jos, de la un psiholog cu multa scoala si gandire, m-a mobilizat sa scriu. Sa scriu despre faptul ca lumea este trista, lumii ii lipseste entuziasmul, lumii ii lipseste rasul. In schimb, am primit, din belsug, ambitii, evaluarea performantelor, incrancenare si multa scoala. Ce sa va spun? Enjoy?

Sper sa aveti rabdare sa cititi articolul de mai jos. Va va convinge ca este imperios necesar sa va jucati. Contrar a tot ceea ce s-a proferat de la catedre ca este eficient, normal, logic, performant, adevarat si acceptabil. Daca va veti juca, viata va va spune ce este de facut mai departe. Pentru ca trebuie sa dam copilaria inapoi nu numai copiilor, ci si adultilor care educa acesti copii. Adica noua.

No, our children don’t need more school. They need more play. If we care about our children and future generations, we must reverse the horrid trend that has been occurring over the past half century. We must give childhood back to children.

http://www.independent.co.uk/voices/comment/give-childhood-back-to-children-if-we-want-our-offspring-to-have-happy-productive-and-moral-lives-we-must-allow-more-time-for-play-not-less-are-you-listening-gove-9054433.html

PicsArt_1377877856770

Reclame

2 gânduri despre &8222;Mama, cumpar entuziasm&8221;

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s