There is a mobile in your brain

there is a mobile in your brain© 2014 Mishan – There is a mobile in your brain

Astazi este o zi mare. Dupa ce a plecat Andreea in Danemarca, am luat o pauza si mi-am rumegat pierderea. Cand incepusem sa prind un pic de avant intr-ale desenului, meditatoarea mea a plecat sa se scoleasca pe alte plaiuri. Cartile mele au ramas in lucru. Nu am mai putut lucra nimic. Acum insa, strangandu-mi inspiratia si curajul la un loc, incep o serie de articole despre efectele telefonului mobil asupra creierului uman si mai ales asupra creierului de copil. In fiecare zi vad pe strada si in parc copii vorbind la mobil…si deseori ni se rupe inima ascultand cum copiii fac cancer sau alte boli la fel de ingrozitoare.

Imaginile acestor copii, m-au motivat. Nu pot lua fiecare parinte de mana, dar pot scrie, desena si argumenta in acest coltisor numit jurnal de comuniune. In timp, voi veni cu argumentele stiintifice. Pana una-alta, retineti ca imaginea de mai sus nu este o alegorie, ci chiar efectul radiatiei asupra unui creier in dezvoltare, cum este cel al copilului.

Impotriva efectelor ignorantei aveti o singura arma: sa va informati. Am argumente, ca intr-o societate ca a noastra, ignoranta este letala.

Anunțuri

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s