Cum sustinem producatorii bio/eco? (si Biomobila & Biojucarii)

Munca in hala

Producatorii de mobila ecologica, de jucarii ecologice, de mancare bio, de haine bio samd sunt mici, foarte mici in Romania. Care sunt mari, isi exporta produsele si ele se intorc in Romania, pe alte filiere, certificate, ambalate si branduite, de 10 ori mai scumpe, macar. Pentru ca asta aduce bani. Si pentru ca, uneori altfel nu se supravietuieste. De ce?

La deschiderea unei afaceri, un producator roman se lupta mai ales cu lipsa de notorietate, si este o lupta mai acerba decat cea cu finantele. Avand buget mic, notorietatea nu se poate construi artificial, prin reclama, articole si review-uri platite. Un mic producator devine cunscut doar prin ceea ce spun clientii despre el ca face, astfel crescand si posibilitatea de a avea noi clienti. Aceasta este reclama „de la om la om” si este cea mai eficienta din lume.

Retelele sociale au transformat acest „de la om la om” in „de la om la retea”. Iar de aici pana la a transforma retelele intr-o sursa de venit, n-a fost decat un pas. Pentru a deveni cu adevarat vizibil in retele sociale, acum trebuie sa platesti, indiferent cat de mare e reteaua ta. Si asa, s-a terminat si cu presupusa „libertate de a comunica in retele”.

Puterea omului nu poate fi insa restransa, nici de retele, nici de gulag, nici de carcera, dupa cum au demonstrat si demonstreaza continuu semeni de-ai nostri. Cine este interesat, are in mana mai multe instrumente pentru a ajuta o mini afacere sa se dezvolte:

  • Blogurile ofera posibilitatea de a aprecia un articol, de a-l impartasi in retele sociale, de a-l transmite prin email mai departe daaar, cea mai puternica metoda de promovare ramane comentariul! De ce? Pentru ca fiecare blog este indexat de google si devine mai vizibil pe masura ce este mai vizitat, comentat, apreciat; gasiti la sfarsitul acestui articol o gramada de butoane pentru retele sociale; incercati-le!
  • Pe Linkedin suntem prezenti cu un profil comun Biomobila & Biojucarii. LI limiteaza noutatile la care are acces utilizatorul obisnuit, de aceea comentariile si butonul de SHARE raman cele mai eficiente:https://www.linkedin.com/company/biojucarii

http://smashinghub.com/wp-content/uploads/2012/03/WovenFabricSocialMediaIconSet.jpg

Dragi prieteni, dragi cunoscuti, cititori internauti, orice mic gest de a impartasi, de a exprima o reactie, poate genera prin repetitie, o lume noua, iar aceasta lume, trebuie sa fie mai curata, pentru noi si copiii nostri. Nu va rezumati la a citi si a da cu lehamite din pleoape, puteti participa! Este adevarat, iarba nu are nevoie de noi ca sa creasca, nici soarele ca sa straluceasca, dar oamenii au nevoie de oameni, cu siguranta. Pentru a face orice lucru, oricat de mic.

Munca

Reclame

2 gânduri despre &8222;Cum sustinem producatorii bio/eco? (si Biomobila & Biojucarii)&8221;

  1. Buna ziua, urmaresc cu interes si admiratie acest blog. Felicitari! Ma bucur de existenta Biomobilei si Biojucarii. As vrea sa comand niste articole pt fetita mea si pt noi parintii. Biomobila face lucrari la comanda? Cum pot face o comanda, in afara produselor de pe site? Multumesc!

    Apreciază

    • Buna ziua, multumim pentru incurajari! Pentru orice relatii, adresa pentru comenzi de mobilier este biomobila at gmail dot com, pentru jocuri magdalenaisan at gmail dot com si pentru discutii 0720 569 497 :). Va asteptam !

      Apreciază

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s