De ce e foarte greu sa fii mamica full-time in urbis

Intai va las sa ghiciti :)

 

Acesta este un compendiu de motive, stranse din discutii si din experienta personala, pentru toate femeile care cred ca numai lor le e greu, spre consolare.

 

E greu sa fii mamica “de oras”:

 

1. Din cauza singuratatii. In postul acesta nu e vorba de mamicile care au o armata de bunici, matusi si alte mamici pe langa ele. Este vorba de mama care nu are parintii pe aproape, ale carei prietene lucreaza over-time si al carei sot e pana peste cap prins de serviciu. Iac’asa, toata ziua vorbim bebeleza si sotul se mira ca seara nu mai are cu cine se intelege.

 

Imi povestea o bunicuta destul de tanara si simpatica, bucuresteanca de vita veche, despre cele 2 nurori ale ei, care aveau amandoua copii mici (ca si mine): “Stiti, le compatimesc, doamna, cat pot fi de singure”. Bineinteles, cele 3 familii -bunica si nurorile, locuiau confortabil la distante confortabile, intro singuratate mai putin confortabila. Singuratatea este pretul confortului.

 

2. Din cauza monotoniei. Inainte alergai metroul, fugeai de sef si te impungeai cu colegii. Acum bebe doarme si mananca. Unde e adrenalina de-altadata?

Reclame

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s