Drumul spre educatie

Incep o serie de articole, numita generic „Drumul spre educatie”, nu numai pentru ca subiectul este de interes pt mine, dar e de mare interes si pentru cei din jur. In ultima luna am vorbit cu doua mame de copii de varsta scolara, care sunt in pragul deciziei de a-si retrage copiii de la scoala. Eu insami sunt deseori intrebata cand va merge Ioan la gradi. Gradi in sus, gradi in jos… este subiectul acestei varste. Chiar oamenii apropiati fac presiuni sa ma inscriu in „norma”, uitand cu totul ca ma preocupa problema educatiei lui Ioan foarte mult. Vreau sa prezint periplul nostru educational cu tot cu detaliile picante, in nadejdea ca asta va ajuta alti parinti si alti copii sa ia decizii potrivite la timpul potrivit. Eu insami slaba si inca in formare (ma documentez, citesc multe care se bat cap in cap, am indoieli), nadajduiesc in ajutorul Celui de sus pentru intreprinderea mea. Si blagoslovesc, niciodata nu am ramas fara ajutor :).

Sa plecam deci catre educatie, sa nadajduim ca vom ajunge cu bine si sa indraznim sa facem ceea ce este de facut si nu ceea ce asteapta cei din jur sa facem!

Pentru ca ocrotitorul lui Ioan este in primul rand Sfantul Ioan Casian Romanul, iata-l mai jos cum buchiseste teologie, unul din motivele pentru care i-am pus lui Ioan numele lui. Un alt motiv este ca a trait mult si bine pentru acele vremuri. Este sarbatorit pe 28/29 februarie.

http://www.crestinortodox.ro

Reclame

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s