Dar de la Dumnezeu

Azi sunt intr-o dispozitie modificata. Aseara am aflat ca doar NICIO s-a schimbat, INTR-O a ramas ca inainte. Ura! ca uitasem cum se scrie corect.

Mai multe persoane si-au exprimat opinia despre scutecele textile ale lui Ioan in variate randuri: ca ar fi o “nebunie”, cum ca e o dambla de-a mea, cum ca vai de capul meu. Adevarul e ca managementul scutecelor e destul de simplu dupa ce te obisnuiesti, iar eu simt ca fac ceea ce trebuie. Asta ma ridica din pat, din somn, ca sa intind scutecele din masina de spalat :) Si mai e ceva: nu exista pe piata alte optiuni pt alergici. Cautati si nu veti gasi! Ce se vinde ca bio-DEGRADABIL face bube durabile, pt ca “au cu 30% mai putine chimicale decat scutecele obisnuite”. Am incheiat citatul si colaborarea.

Si mai e ceva care ma motiveaza la poo management, ca sa zic eufemistic, si asta e credinta ca orice copil e un dar direct de la Dumnezeu si ca merita orice efort rational pt a-l sustine sa se dezvolte sanatos pe toate planurile. Am zis efort si nu spun “sacrificiu”. Nu consider ca vreun parinte se sacrifica pt copii, deoarece parintele are decizia in mana si nu copilul. Responsabilitatea e a mea 100%.

Iar Ioan, chiar a fost un dar de la Dumnezeu, cum imi aduce aminte si duhovnicul, cand am nevoie. A trecut ceva timp pana am ramas insarcinata si deja eu intrasem la idei. Si mi-a venit in cap  o imagine: eu, la o rascruce, de 2 drumuri, pe un indicator scria “calea medicala”, pe celalalt “calea bisericii”. Am facut o alegere atunci si am pus piciorul pe calea bisericii, am mers ce-am mers, am avut ceva incercari. Dar aveam sentimentul ca am ales corect si ca mergem catre CEVA concret, nu doar promisiuni. Si a venit Ioan, nici repede, nici tarziu, cand eram tocmai bine-pregatiti. Si a fost bine. Nu inseamna ca a fost usor sau ca asta-i calea pentru toti. Multi mai bine plang noaptea in perna decat sa creada, sa spere si sa iubeasca, cum spune Apostolul. Ca pana la urma, cam asta e de facut.

O doamna de la farmacie mi se confesa (n-o cunosc, dar oamenii imi spun, de multe ori pe strada: “trebuie sa-ti spun ceva…”) ca nu poate face copii si a trecut prin toate tratamentele medicale fara folos. I-am spus simplu sa mearga la parintele Iordache, de la biserica Sfantul Spiridon Vechi si i l-am aratat pe Ioan. Dupa un an de zile, am fost la farmacie, a iesit dupa mine si m-a intrebat: “auziti, cum il chema pe parintele de care spuneati?”

Biserica Sfantul Spiridon Vechi

Reclame

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s