De inceput si pentru ce scriu

Sa incepem cu o rugaciune totdeauna: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, milueste-ma!

Scriu pentru mine, pentru memoria familiei si pentru macar un om caruia nadajduiesc sa-i fiu de folos. Acel om va fi avocatul meu candva 🙂

Pentru prieteni, pentru colegi si fosti colegi, pentru cei care mai citesc ceva din cand in cand, scriu ca sa va simt aproape, sa aflati ca ma gandesc la voi. Cititi printre randuri 🙂

Pentru toti copiii nostri, incerc sa strang info la un loc, pentru ca Ioan e foarte bine, cu toate ca a avut dermatita atopica, fara medicamente, fara traume, fara complicatii, doar cu multa dragoste, rugaciune, informatie si ingrijire. Pentru ca in acest moment, mai mult de o treime dintre europeni sunt alergici si mai mult de o cincime dintre romani (inclusiv eu). Si noi urmam Europei in toate, bune si rele.

Si din recunostinta mai scriu, ca sa dau mai departe ceva din ceea ce mi s-a dat, din ceea ce mi s-a facut cadou, prin oameni, prin carti, prin bloguri.

Si pentru ca nu stiu de ce, simt ca e bine sa scriu! Cand eram in liceu am facut o alegere, intre scris si psihologie. Asa mi s-a parut corect, sa aleg intre ele. Apoi nu mi s-a mai parut corect, m-am intors la decizia mea si cu mare greutate am rupt in bucati zapisul cela. Cine stie ce urmeaza!

Reclame

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s