Uuuuuumor!

Umor bucurestean, moldovinesc, bucovinean 

Ca sa nu inmultesc peste masura articolele,  completez la acesta alte si alte delicii absurde ale lumii prin care ne trecem rotile din cand in cand (da, sunt culese din goana masinii, dragilor…).

In Colentina, inainte de orasul chinezesc, am trecut prin cel turcesc; pe partea stanga se poate vedea la inaltime, pe un calcan, o reclama la o

MACELARIE, SPECIFIC TURCESC

CARNE HALAL

„O GURA DE RAI”

Na, daca ne hotaram sa mergem la macelaria asta sa gustam raiul turcesc, va dam de veste. Nici nu si-a imaginat patronul turc ce joc subtil de cuvinte va iesi intre „gura de rai” romaneasca, unde te „mananca raiul” parintelui Cleopa si el ne serveste cu carnita halal, cu gust de rai…. Iata ce complexitate!

Mai adaugam la mostrele de umor moldovinesc si altele, proaspete:

Reclama la

TOBACCO SHOP

UN INTELECTUAL E PERSOANA CARE A DESCOPERIT CEVA MAI INTERESANT DECAT SEXUL

TOBACCO SHOP

Reclama salasuieste intr-un oras moldovinesc, pe care am omis sa-l notez, insa ne-a pus grave probleme logice, din moment ce n-am inteles relatia intre cele 3 mari teme de gandire enuntate: intelectual, sex si tutun. Deci, mai mult decat sa radem, n-am putut sa facem. Om fi noi mai redusi la intelegere decat ei …

In acelasi oras fara nume (poate Bacau?), o reclama imensa pe o cladire arata o femeie goala pusca, stand pe un scaun, cu spatele la soferi :)), cu picioarele in poante etc. Reclama la ….

CORPURI DE ILUMINAT

Deci femeile lumineaza si ziua si noaptea vietile tuturor, si pe ale lor proprii. Deduc ca femeile sunt licuricii de serviciu ai lumii :))

In Roman, am gasit o reclama mare, foarte atractiva:

VIVA MEDICAL

CENTRU DE OSTEOPOROZA

Intelegem ca, daca nu avem inca osteoporoza, putem merge la Viva Medical, in Roman, sa capatam una. Daca zicea … „centru de tratatament al…” intelegeam ca acolo lucreaza si medici, care au facut 9 – 12 ani de scoala plus specialitate.

La Buzau, la intrarea din nord, un grup statuar care troneaza in sensul giratoriu, ne suceste capetele, gaturile si mintile; reusesc sa-mi dau seama cu greu ca e vorba de un Sf. Gheorghe lucrat in metal alb, stralucitor, neidentificabil ca personaj, decat prin lancea care arata fix ca padela lui Patzaichin si prin… cubul pe care il tinteste amenintator si pe care scrie ceva, n-am avut timp de cetire. Dupa aceea, mi-am dat seama ca aratarea pare sa aiba un coif si sta pe o aratare care aduce a cal, deci trebuie sa fie un Sf. Gheorghe care isi ucide capacitatea de a gandi abstract, figurata prin cub. Infricosatoare e arta contemporana! Si periculoasa, mai ales plasata in sensul giratoriu!

http://www.sansanews.ro/stiri/actualitate/buzau/cea-mai-impozanta-statuie-din-tara-la-buzau.html

In Bucovina, vedem dupa comuna Marginea, intr-o frumusete de peisaj, o mandrete de pensiune si restaurant, de-am ramas in admiratie. Apoi vedem si numele

PLAIUL BUCOVINEI

PIZZA PE VATRA

Deci asa, nu placinte cu poale-n brau, nu ciorba radauteana… pizza. Ciao!

Revenim cu completari :)))

Iacata si mostrele de umor moldovinesc deja publicate, care noua ne-au facut drumul un pic mai usor, dat fiind ca la unele am ras pe saturate, la altele am ras si am si comentat etc. Daca doriti sa adaugati, primim cu drag 🙂

Reclama la un magazin de covoare:

PIERRE CARDIN covoare Paris ANTIBACTERIAN!

Nu am priceput legatura, eu m-am dat cu parerea ca au furat brandul, sotul a propus sa cautam pe net 🙂

Reclama la un restaurant:

NUNTI

BOTEZURI

ANIVERSARI

EVENIMENTE FESTIVE

MAJORATE

POMENI

Noi am zis ca satisfice orice vis, restaurantul asta 🙂

NELU GALBENUS import export

e tare mandru de numele lui. Asa se numeste benzinaria de la intrarea in comuna LIMPEZIS. Rimeaza Galbenus cu Limpezis, nu?

In loc de noapte-buna, sa ne luam „la revedere” in stilul sascutian, daca pot spune asa, adica: FAREWELL SASCUT! (la iesirea/intrarea din/in oras).

Reclame

Care e parerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s