Cum a fost la Mobila Expo pentru Biomobila si Biojucarii

 

4 răspunsuri la „Cum a fost la Mobila Expo pentru Biomobila si Biojucarii”

  1. Avatarul lui o femeie

    ce frumoase sunt!
    Le gasesc de cumparat online?

    Apreciat de 1 persoană

    1. Avatarul lui Mady

      Multumim frumos! Sigur ca le gasiti online. Avem multe alte produse, pe care le gasiti in detaliu pe Pinterest https://ro.pinterest.com/BIOMOBILA/ si Facebook: https://www.facebook.com/BIOMOBILAsiBIOJUCARII/. Adresa mea este: magdalenaisan at gmail dot com, pentru orice intrebare. Numai bine!

      Apreciat de 1 persoană

  2. Avatarul lui Giorgiana
    Giorgiana

    Buna ziua,
    Am aflat despre dvs de pe blogul Adelei Parvu si doresc sa va felicit pentru lucrurile frumoase pe care le-ati facut. M-am bucurat sa aflu ca exista mobila si jucarii ecologice, tratate cu uleiuri non-toxice. Tocmai de aceea v-am si scris, pentru ca am vazut ca folositi uleiuri de la Kreidezeit si va rog sa-mi spuneti daca este posibil sa cumpar de la dvs ulei sau lac pentru tratarea parchetului dupa raschetare. Nu am gasit nicaieri in magazinele noastre. Va multumesc frumos si va doresc mult succes pe mai departe! Toate cele bune!
    Giorgiana

    Apreciat de 1 persoană

    1. Avatarul lui Mady

      Buna ziua, multumim pentru aprecieri! Uleiuri si pigmenti Kreidezeit gasiti la reprezentantul pentru Romania, magazin: http://www.naturalpaint.ro. Cumparati cu incredere. Inca o data, multumim de mesaj si va mai asteptam!

      Apreciat de 1 persoană

Care e parerea ta?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.